Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Wow

Way out West satsar på Hisingen

Way out West växer och stäcker sig ut till Hisingen. I en stor industrilokal utlovas en magisk helkväll med stjärnspäckade Ingrid Disco.

- Vi kommer ha en del coola filmanknytningar och annat som händer också. Blir som ett fetare Studio 54 där ute. Det är stora ställen och en stor satsning som blir ett fett nedslag under årets Way out west och en av årets stora satsningar i att göra Stay out west ännu bättre, säger Joel Borg, pressansvarig på Way out West.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Det är klubbdelen Stay out West som blir större och större. För ett par veckor sedan blev det klart att de kommer att använda en klädbutik mitt på Kungsgatan som ny scen. Nu avslöjar Way out west att klubbkvällarna, som inte har samma strikta stängningstider som Slottsskogen, även kommer sträcka sig till Gothenburg Film Studios på Lindholmen.

På lördagen kommer Ingrid Disco, ett musikkollektiv med bland andra Lykke Li, Peter Bjorn & John och Miike Snow, att avsluta hela festivalen i industrilokalerna.

Dessutom kommer Shout out louds och Lorentz & Sakarias att spela i Gothenburg Film studios på torsdagen och fredagen.

- En grym helg där ute, säger Joel Borg.

Förra veckan drabbades Way out West av ett betydande avhopp förra veckan när Solange var tvungen att ställa in. Efter det har Way out west fyllt på sitt spelschema med Rodriguez, känd från den oscarsbelönade filmen Searching for Sugarman, men även med The Roots, Daniel Adams-Ray och Johnossi.

Mest läst