Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
er

Vonns tokhyllning av Stenmark: Vilken är att träffa honom

Lindsey Vonn var glad som ett barn på julafton efter att hon träffade Ingemark Stenmark i Stockholm.– Mannen, myten, LEGENDEN, INGEMARK STENMARK, skriver hon på Instagram.

Den amerikanska superstjärnan har redan slagit Ingemark Stenmark när det gäller cuptitlar. Vonn står på 20 medan Stenmark fick ihop 19. Men Ingemar Stenmark har fortfarande flest individuella världscupssegrar med sina 86 kontra Vonns 76. Den ödmjuke Stenmark tror att Vonn slår honom innan hon lägger av. Något som Vonn verkar hålla med om.

– Jag räknar inte med att kunna komma ikapp honom den här säsongen. Det blir ju svårt. Men jag borde kunna klara av det innan karriären är över, säger Lindsey Vonn till Expressen.

– Men jag försöker att inte tänka på det. Ju mer man tänker på det, desto svårare blir det. Jag försöker bara att vinna.

När duon möttes i Stockholm under tisdagskvällen var Lindsey Vonn lite som ett barn på julafton. På sin Instagram har hon postat en bild med Stenmark som gillats av tusentals människor.

"WOW! Detta är SÅ fantastiskt! Mannen, myten, LEGENDEN ... INGEMARK STENMARK!!!!! Vilken ära att träffa honom i natt i Stockholm! För er som inte kan skidor, han är den bäste genom alla tider med sitt rekord på 86 vinster som jag jagar. #fangirl #legend, skriver Vonn på sin Instagram.

Mest läst