Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
4579915
Vilt slagmål. Ett stort slagsmål utbröt under söndagen på biografen Bergakungen i Göteborg under barnfilmen Kung Fu Panda.

Vilt slagsmål under Kung Fu Panda på Bergakungen

Ett vilt slagsmål utbröt under söndagskvällen mellan två pappor på biografen Bergakungen i Göteborg under barnfilmen Kung Fu Panda 3.Polisen har varit vid platsen och upprättat en anmälan gällande misshandel. – Det var en skräckupplevelse för barnen i salongen, berättar ett vittne som var på filmen tillsammans med sin son.

Slagsmålet ska ha utbrutit mellan två föräldrar i slutet av filmen Kung Fu Panda 3 som visades i salong 1 på Bergakungen i Göteborg under söndagskvällen.

Enligt en pappa som var på filmen tillsammans med sin son ska upprinnelsen till slagsmålet ha varit att ett mindre barn skrikit sig igenom hela filmen och spelat höga ringsignaler på en mobiltelefon.

– Det var en familj som hade ett litet barn med sig. Barnet skrek genom hela filmen vilket skapade en växande irritation i salongen. När barnet inte slutade skrika fick det en mobiltelefon som barnet började spela jättehöga ringsignaler på, berättar vittnet till slagsmålet.

När filmen var slut berättar vittnet hur en annan pappa hamnade i en häftig ordväxling med det lilla barnets pappa.

– De började skrika på varandra och helt plötsligt utbröt ett fullt slagsmål där det svingades knytnäveslag fram och tillbaka, berättar vittnet.

Enligt vittnet anslöt sedan fler personer i tumultet.

– Det var en hel hög med folk som låg på varandra och slogs mellan stolarna. En del försökte väl sära på de iblandade, det var svårt att se exakt vad som hände.

Vittnet berättar att både han och hans son chockades av händelsen.

– Kung Fu Panda är ju en familjefilm, men det hela blev i stället en riktig skräckupplevelse för barnen i salongen.

Polisen bekräftar för GP att det utbrutit ett slagsmål i salong 1 på Bergakungen.

– Vi har varit på biografen och upprättat en anmälan gällande misshandel, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisens ledningscentral i Region Väst.

Johan Ljung berättar att polisen har hållit förhör med målsägande och vittnen till händelsen, men att man i nuläget inte har någon person gripen misstänkt för något brott.

Pappan som tillsammans med sin elvaårige son blev ögonvittnen till händelsen berättar att han knappt kunde ta in vad som hände i salongen.

– Det var verkligen helt sjukt. En kvinna i personalen sa att det hade varit ett slagsmål på samma film i går. Då var det någon som hade haft fötterna på en stol, vilket hade fått någon att tända till, säger vittnet.

TILLÄGG 11.19 28 mars: Ett annat vittne som var på plats i salongen såg händelsen på ett annat vis än vittnet som fått komma till tals ovan i texten.

Mannen säger att barnet INTE skrek sig igenom hela filmen utan enbart en liten del. Föräldrarna till barnet ska ha försökt lösa det genom att lämna salongen en kort stund för att lugna barnet, och senare ha gett barnet en telefon att spela på för att få slut på skrikandet vilket ska ha upphört. En av papporna i salongen, som senare hamnade i knytnävsslagsmål med det lilla barnets pappa, ska dock ha uppträtt aggressivt varefter regelrätt slagsmål utbrutit.

Mest läst