Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

U21-hjälten: Gjorde allting för att förstöra för mig

Joseph Baffo lämnade Halmstad efter att ha varit bänkad i allsvenskan. Nu riktar försvararen skarp kritik mot sin tidigare klubb. – De gjorde allting för att förstöra för mig, säger han till Värnamo Nyheter.

Mittbacken som var med och vann U21-EM med det svenska landslaget fick knappt någon speltid alls i Halmstad. Istället valde han att lämna klubben för Eintracht Braunschweig i 2. Bundesliga. Nu riktar han tuff kritik mot Halmstad för sättet som de behandlade honom.

- Jag skulle få speltid, men det blev inte så. Jag ville lämna klubben och det kanske gjorde att de tog illa upp. De gjorde allting för att förstöra för mig, för att inte få mig att åka till landslaget. Det var tufft. De fryste ut mig. Jag fick inte spela. Jag tycker inte någon förtjänar att frysas ut, säger han till Värnamo Nyheter.

Kritiken från Baffo är något som Halmstads klubbchef, Fredrik Andersson inte vill kännas vig.

- Jag har egentligen ingen kommentar till det. Det låter väldigt barnsligt av en väldigt bra spelare. Jag trodde att han var lite för bra för att uttala sig på det sättet. Vi fryser inte ut våra spelare, de bästa spelar. Fredrik Liverstam ansågs av oss vara bättre än Baffo, så det var en konkurrenssituation som gjorde att han var på bänken, säger Andersson.

– Jag är väldigt förvånad över det här och det är lite lågt av honom att komma med sådant här nästan ett år senare. Jag har saker att berätta om Baffo också men det väljer jag att inte göra, det blir lite för lågt.

Mest läst