Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
collage

Tjuvar slog till på Valhalla - mitt under matchen

Göteborgs seger mot Örebro kom i skymundan. För efter matchen visade det sig att någon gjort inbrott i gästernas omklädningsrum – och tagit det mesta av värde.– Det är otroligt tufft för tjejerna, säger Örebro-tränaren George Papachristou.

Det var på Valhalla IP som inbrottet skedde – någon gång under träningsmatchen mellan Göteborg FC och Örebro.

– Hur de kommit in vet vi inte, men det måste ha skett under den andra halvleken, för i paus fanns allt kvar. Dörrarna är låsta med kodlås, så risken är ju att det är någon kod som kommit på avvägar, säger Tore Lund, mediaansvarig i Göteborg.

I Örebro-laget blev man chockade och bedrövade när man insåg vad som hänt.

– De tog kläder, datorer, klockor, telefoner… ja, allt. Det är otroligt tufft för tjejerna. Och ännu tuffare efter en förlust, säger Kif-tränaren George Papachristou till na.se.

Händelsen är polisanmäld och polisen var under söndagskvällen på plats för att utreda inbrottet.

Örebros ordförande Charlotte Nordenberg säger till na.se:

– Jag finner inga ord just nu. Det här får inte förekomma överhuvudtaget. Spelarna ska känna sig trygga när vi spelar på andra arenor.

– Det är klart att de är ledsna och att det lägger sordin på stämningen. Men polisen har varit här och de får utreda det här nu, säger Tore Lund.

– Jag vet inte hur det är där nere, om det är mycket folk och aktivitet runt om. Men oavsett vad så ska det finnas en trygghet. Inga obehöriga ska kunna ta sig in i omklädningsrummen, säger Örebros ordförande Charlotte Nordenberg.

Mest läst