Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB160209CS019

SVT–profilen: Jag vaknade av att jag spydde som en räv

Marie Lehmann är ett av de största namnen i svensk hockeyjournalistik. Hon är framgångsrik och omtyckt programledare för bland annat Hockeykväll. Men framgångarna har kommit med ett pris. Lehmann hade under lång tid yrselanfall, berättar hon i Niklas Holmgrens podcast Holmgren Möter.

Hon har lett flera JVM–sändningar som programledare och är ett av SVT–sportens mest profilerade namn. Men Marie Lehmann har fått kämpa mot yrselanfall under över ett års tid. Det var från 2012 och ett och ett halvt år framåt som hon hade det som tyngst.

– Ögonen bara snurrade. Allt bara ramlade neråt. Jag blev vansinnigt rädd. Jag mådde fruktansvärt dålig, säger hon i podcasten Holmgren Möter.

Tecknen på att allt inte stod rätt till märkte hon tydligt när hon under den här tiden var på ett restaurangbesök. Hon svimmade och dunkade pannan i bordet.

– Jag fattade inte att jag svimmade. Jag vaknade av att jag spydde som en räv, säger hon.

I dag mår Marie Lehmann bättre. Yrseln är borta och enligt henne själv kan den jobbiga perioden ha berott på relationen till tidigare maken Tommy Lehmann.

– Jag förstod att det här kom på grund av att jag mådde dåligt. Vi var i en relation som vi ville ta oss ur, tror jag, säger hon i podcasten.

Mest läst