Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Bild: MICHAEL ERICHSEN

  Den här artikeln ingår för dig som är kund.

  Stojan Lukic förlänger med Örgryte

  Stojan Lukic blir kvar i Örgyrte även nästa säsong. Under söndagen meddelade klubben att man förlängt med målvaktsveteranen över nästa säsong.
  – Jag är väldigt stolt över att få spela vidare i Örgryte ett år till, säger han på klubbens hemsida.

  Veteranen kom till Sällskapet från Halmstad BK inför fjolårssäsongen och sedan dess har han cementerat positionen som förstemålvakt.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

  38-åringen har stått samtliga tävlingsmatcher sedan han kom till Göteborg. Än mer imponerande; han har endast missat fem seriematcher de tio senaste säsongerna.

  Under söndagen meddelade Örgryte att man förlänger med Lukic över nästa säsong.

  – Jag är väldigt stolt över att få spela vidare i Örgryte ett år till. Det ska bli väldigt kul. Nu ska vi se till att göra en riktigt bra höst och så får vi se vart vi hamnar. Men nästa år är jag med, säger han på klubbens hemsida.

  "Ren och skär magi"

  Föga förvånande är det inte bara Stojan Lukic som är nöjd med kontraktet. Även tränare Thomas Askebrand gillar att ha kvar sin målvakt även nästa säsong.

  – Vi väldigt glada över att vi har förlängt med en av seriens bästa målvakter. Hans fysik är som ren och skär magi, och han kan nog hålla på många år till, men den som lever får se. Nu är vi framförallt nöjda över att en pusselbit är klar inför 2019.

  Stojan Lukic har spelat över 300 seriematcher i både superettan och allsvenskan. Utöver Örgryte och Halmstad BK har han även representerat Falkenberg FF och Landskrona BoIS.

  Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.