Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

hökmark

Stockholms-Björn letar efter en Göteborgskvinna

I realityserien Ticket to Love letar Björn Hökmark efter kärleken.Och han söker specifikt en kvinna från Göteborg.– Jag är trött på att äta gorätter ensam och vill sätta mig på ett tåg till tvåsamheten, säger han.

Med dagens transportmedel är det inte lika långt mellan Göteborg och Stockholm. Och ett distansförhållande är ingen omöjlighet.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Därför lanserar nu MTR Express dejtingsåpan Ticket to love.

– Vi vill sprida kärlek mellan Stockholm och Göteborg, säger Per Nasfi, sälj och marknadschef på MTR Express.

Och i första säsongen söker den 27-åriga Stockholmskillen Björn Hökmark efter en tjej från Göteborg. Men någon särskild kärlek för Göteborgskvinnor fanns inte innan serien spelades in.

– Jag har inte haft så stor kontakt med dem, men har alltid haft för mig att det funnits en viss dryghet. Men det är i dag är motbevisat. Jag har blivit positivt överraskad, säger Björn Hökmark.

I hans ansökningsbrev berättade han om viljan att hitta någon. Något som gick hem då han blev vald bland mängder av ansökningar.

– Jag skrev att jag är trött på att äta gorätter ensam och vill sätta mig på ett tåg till tvåsamheten, säger han.

Och i det senaste avsnittet av Ticket To Love är programledaren HanaPee hemma och hälsar på hos Björn. Där berättar han om viljan att hitta någon.

– Jag är en väldigt rastlös person och har svårt att vara ensam. Och det är väldigt mycket jag vill göra. Till exempel resa och gå på Nationalmuseum, allt det där pariga, säger Björn Hökmark i tv-klippet.

Om det blir någon kärlek mellan Stockholms-Björn och Göteborg återstår att se. Önskningen är att hitta en tjej som vill umgås väldigt mycket utan att tröttna, men självklart har tid för sig själv.

Mest läst