Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Bild - 1

Stjärnans hyllning till Jagr

Under nattens All Star skills competition blev PK Subban tävlingens stora succé genom att imitera Jaromir Jagr. Montrealbacken vann inte bara frilägestävlingen för sitt upptåg. Jagr själv var också stålande glad för hyllningen. "Jag har ett jobb åt honom när han lägger av – med ”Traveling Jagrs”, sade han.

Dagen före NHL:s All Star-match samlades ligans stjärnor för att göra upp i en skill competition. Vid sidan av hårda skott och snabba skridskoskär bjöd spelarna som brukligt på en hel del spex.

Det mest populära tilltaget stod PK Subban för. Montreals backstjärna ställde upp i frilägestävlingen och dök upp – som Jaromir Jagr.

"Jag kom på det först när jag kom till arenan och jag måste ge ett stort tack till personalen som fixade fram grejerna så snabbt", säger Subban enligt NHL.com.

Och iklädd en lång hockeyfrilla, en gammal Jofahjälm och ett par svarta täckbyxor satte Subban iväg mot Pekka Rinne i målet. Efter några om och men lyckades han pilla in pucken bakom den finländska målvakten och avslutade det med Jagrs klassiska målgestssalut.

"Jag har ett jobb åt honom när han lägger av – med ”Traveling Jagrs”, sade en glad Jagr.

Mest läst