Se till att du har den senaste versionen av GPs app, så att du inte missar några nyheter - uppdatera här

Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
BB160117BB966

Stålberg står ner de andra faller

Medan spelare efter spelare har skadat sig i Frölunda, har Sebastian Stålberg bara missat en enda match under SHL-säsongen. – Ta i trä så har jag klarat mig från skavanker, säger forwarden inför lördagens möte med Växjö.

Frölunda har drabbats hårt av skador den senaste tiden. I torsdagens match mot Linköping fick Anton Axelsson kliva av isen i förtid och under fredagen bekräftade Roger Rönnberg att forwarden blir borta i en månad.

En som däremot har klarat sig väldigt bra från skador är Sebastian Stålberg. Förra säsongen blev det mest spel i Rögle men i år har han spelat 49 av Frölundas 50 matcher.

– Ta i trä så har jag klarat mig från skavanker, jag hade en förkylning och missade en match. Annars har det varit en väldigt bra säsong för mig. Det har trummat på bra och jag har fått göra lite mål och det känns som klubben är nöjda med mig. Annars hade de inte förlängt med mig, säger Stålberg.

Orolig över formen inför slutspelet? Ni har haft svårt att göra mål?

– Nja, vi har inte tänkt så mycket på det faktiskt, men visst vi hade kunnat göra fler mål. Men det är nu som allvaret börjar och det som vi har väntat på under typ hela säsongen. Det är skillnad att spela de matcherna kontra de vi haft nu där vi redan säkrat andraplatsen efter att Skellefteå ryckte iväg.

Känslan över att snart dra på sig slutspelsdressen i Frölunda?

– Det ska bli grymt kul! Jag är ju uppväxt här och Frölunda är det ställe där jag vill vara. Det ska bli en härlig upplevelse, säger Stålberg.

Mest läst