Zlatans nya utspel: "Jag är större än hela MLS"

Zlatan Ibrahimovic, 37, har öst in mål under säsongen i USA. Då passar svensken på att bjuda på ett utspel när utmärkelsen till årets MVP närmar sig. – Jag är större än hela MLS, säger han.

ANNONS
|

Det har blivit 20 ligamål på 24 matcher för Zlatan Ibrahimovic under säsongen i LA Galaxy. Ett Galaxy som i skrivande stund är endast två poäng ifrån den sista slutspelsplatsen som innehas av Real Salte Lake.

LÄS MER: Zlatan dissar FIFA – petades från priset

Detta efter en tuff säsong för stjärnlaget Galaxy som inte fick det att stämma och tränaren Sigi Schmid fick sparken mitt under säsongen.

– Det är fotboll. Det har hänt förut och det kommer att hända igen. Det är så det fungerar. När saker och ting inte fungerar och resultaten inte är där, så är det alltid tränaren som bär ansvaret. Den här gången var det Sigi, sa Zlatan efter det beskedet.

ANNONS

Nu har snacket om årets MVP (årets mest värdefulla spelare) börjat i USA och storfavorit till att få det priset är ingen mindre än just Zlatan Ibrahimovic.

LÄS MER: Zlatan släpper ny bok: "Jag är fotboll"

Svensken själv verkar dock inte bry sig överdrivet mycket.

– Det är en extra bonus. Jag är större än hela MLS och jag vill inte ha utmärkelsen om vi inte vinner allting, vi ska till slutspel och sen vinna trofén, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS