Zlatan om framtiden i USA och Galaxy

Zlatan Ibrahimovic, 36, fortsätter att ösa in mål i MLS för sitt LA Galaxy. Under ett firande med klubbens fans kom en uppmaning till fansen. – Då kanske ni får se mig nästa år, säger han.

ANNONS
|

När La Galaxy slog Vancouver i helgen var det Zlatan Ibrahimovic som fixade segern när han gjorde två nya mål för sitt Galaxy. En seger som gör att klubben nu endast är två poäng ifrån slutspelsplats efter en svajig säsong.

– Jag är säker på att ingen vill möta oss i slutspel eftersom vi blir farliga om vi spelar som vi gör just nu. Det är bara att hoppas, för deras skull, att vi inte går till slutspel, sa Zlatan efter segern.

Nyligen öppnade Zlatan själv för att återvända till Malmö FF då det är en sak han saknar – nämligen ett SM-guld.

ANNONS

Men under ett firande med La Galaxy-fansen kom Zlatan Ibrahimovic med en uppmaning till fansen och ett löfte om sin framtid?

Zlatan uppmanade fansen att köpa nya årskort till nästa säsong redan nu.

– Då kanske ni får se mig också, sa han från scenen.

Något som fick fansen att skandera "ett år till, ett år till".

– Tack, tack. Låt oss ta laget till slutspel och krossa alla, sa Zlatan.

Galaxys nästa match är borta mot Sporting Kansas City den 7 oktober.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS