Zlatan hyllar de thailändska pojkarna i TV-show

Ett thailändskt fotbollslag satt i somras fast i en grotta men kunde lyckligtvis räddas efter 18 dagar i mörkret. I TV-showen Ellen DeGeneres fick de träffa Zlatan Ibrahimovic, som hyllade pojkarna med både fina ord och presenter.

ANNONS
|

– Det här laget är mycket modigare än mig, säger han.

Nyheten om de tolv pojkarna i åldrarna 11-16 år, samt deras tränare, som fastnat i ett svåråtkomligt grottsystem, blev en världsnyhet. Människor runt om i världen engagerade sig för att få ut pojkarna, i en kamp mot klockan. På den 18:e dagen lyckades man.

LÄS MER: Efter 17 dagar: Fotbollslaget har räddats

Därefter blev pojkarna hyllade av världen, och flera av världens bästa fotbollslag bjöd in dem till träningar och matcher.

LÄS MER: Manchester United bjuder in thailändska fotbollslaget

Nu har också Zlatan träffat det thailändska fotbollslaget. Under söndagsnatten, svensk tid, var alla pojkar och tränare på plats för att delta i den amerikanska TV-showen Ellen DeGeneres, som leds av programledaren med samma namn. Även Zlatan framträdde i showen där han passade på att berömma pojkarna.

ANNONS

– Jag trodde att jag var modig. Men de här barnen, det här laget, är mycket modigare än mig. De visade deras kollektiva lagarbete och hade tålamod, förtröstan och trodde på varandra, säger Zlatan i programmet.

Han hade med sig flera presenter till pojkarna, bland annat Ibrahimovic-tröjor, som han delade ut till sina "övermän".

– Det är förmodligen det bästa laget i världen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS