Wernbloom har hittat en ny klubb – klar för storklubb

Pontus Wernbloom, 32, har nu hittat sin nya klubb. IFK-profilen kommer inom kort att skriva på för grekiska PAOK, enligt uppgifter till GP. – Inga kommentarer, säger hans rådgivare Carl Fhager.

ANNONS
|

Den tidigare landslagsmittfältaren och IFK Göteborg-profilen har varit klubblös sedan början av sommaren då hans kontrakt med den ryska storklubben CSKA Moskva löpte ut. I Ryssland blev det över 200 matcher för Moskva-klubben där han blev omåttligt populär.

LÄS MER: Söder om fler eventuella hemvändare till Blåvitt: "Fantastiska spelare"

Sedan det blev klart att han skulle lämna CSKA Moskva har ryktena gått varma. Det har varit snack om en flytt till klubbar som Fiorentina, en rad turkiska klubbar, en flytt "hem" till IFK Göteborg men hetast har ryktena varit om den hårdsatsande grekiska klubben PAOK.

LÄS MER: GP träffar Pontus Wernbloom – långt exklusivt snack med profilen

ANNONS

Där ska Pontus Wernbloom nu skriva på ett treårskontrakt värt drygt 60 miljoner kronor. Enligt uppgifter till GP ska Wernbloom ha landat i Grekland under onsdagskvällen tillsammans med sin rådgivare Carl Fhager för att slutföra det sista med övergången.

– Inga kommentarer, skriver Fhager till GP i ett sms.

Duon fastnade även på film när de landade i Grekland.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS