Washingtons Matt Niskanen firar med bland andra André Burakovsky.

Washington segrade igen i NHL

Washington vann mot Colorado med 5–2, lagets åttonde seger på tio matcher. André Burakovsky knep sin hundrade poäng i NHL-karriären.

|

Burakovsky spelade fram till Matt Niskanens 4–1-mål, och nådde därmed 100 poäng, twittrar laget. Den svenske Washingtonforwarden kom nyligen tillbaka efter att ha missat 20 matcher på grund av en bruten tumme.

Carl Söderberg noterades för en assist för Colorado.

Ännu fler mål blev det när Edmonton körde över Columbus. I två perioder höll Edmontons målvakt Laurent Brossoit nollan, medan hans lagkamrater skyfflade in fem mål. Columbus, som förlorade för enbart fjärde gången på hela 14 matcher, bytte målvakt efter två perioder. Columbus fick sedan två tröstmål, men Edmonton vann ändå med övertygande 7–2.

- Det är ingen mening att ens försöka svara på frågor om den här kvällen. Jag är ledsen för det, säger Columbus tränare John Tortorella, enligt AP.

New Jersey slog Los Angeles med 5–1, och satte punkt för Los Angeles segersvit på åtta matcher i rad. Före matchen meddelade New Jerseys coach att svenske forwarden Marcus Johansson tvingades stå över på grund av en skada som han ådrog sig vid förlustmatchen mot New York Rangers i lördags.