Venus Williams stämd för dödsolycka

ANNONS
|

Tennisstjärnan Venus Williams, 37, var i början av juni inblandad i en trafikolycka i Palm Beach, Florida, där en person omkom. Enligt uppgifter i en polisrapport var den före detta världsettan vållande till olyckan där en 79-årig man skadade sig så pass allvarligt att han avled två veckor senare.

Enligt uppgifter från vittnen ska Williams ha kört mot rött och krockat med en bil som kördes av 79-åringens fru. Olyckan utreds fortfarande och Williams är i nuläget inte åtalad.

Men enligt APhar familjen till den avlidne nu stämt tennisstjärnan. Till utredarna ska Williams ha sagt att hon kört mot grönt ljus, men att en trafikstockningen i korsningen gjort att hon sedan inte sett bilen hon körde på, när hon skulle köra vidare. Enligt hennes advokat handlar situationen om en tragisk olycka och att Venus Williams skickar sina kondoleanser till familjen som miste en familjemedlem.

ANNONS

Genom sin publicist har Venus Williams bekräftat att hon kommer att fortsätta sitt spelschema som vanligt, trots det inträffade. Närmast på agendan står grand slam-turneringen Wimbledon. En turnering som Venus Williams vunnit fem gånger, senast 2008. I årets tunering är hon seedad på 10:e plats och kommer ställas mot 56:e rankade belgiskan Elise Mertens.

ANNONS