Uppgifter: IFK jagar tidigare Bayernspelare

IFK Göteborg letar lyckan i engelska tredjedivisionen. Enligt uppgifter till Expressen granskar klubben Thomas Isherwood, 20.
– Jag kan inte säga något, säger Poya Asbaghi till tidningen.

ANNONS
|

IFK Göteborgs önskelista består bland annat av en vänsterfotad mittback, och i engelska Bradford City återfinns en viss Thomas Isherwood.

Svensken (tidigare i Bayern München) har fått skralt med speltid i den engelska andradivisionen, och är på väg bort från klubben.

Enligt uppgifter till Expressen är 20-åringen alltså ett av de namn som är aktuella för IFK Göteborg. Klubben hoppas kunna få mittbacken gratis (även om hans avtal med Bradford löper till 2020), skriver tidningen.

"Kommer inte kommentera"

– Jag kommer inte kommentera någon spelare överhuvudtaget, inte de som är långt ifrån eller de som är aktuella, säger IFK Göteborgs tränare Poyta Asbaghi till Expressen, och fortsätter:

ANNONS

– Jag kan inte säga något, jag är ledsen. Där är vi ganska tysta just nu.

Thomas Isherwood är fostrad i Brommapojkarna och lämnade Stockholm för Bayern München redan 2015. Där har han varit ungdomsproffs tills dess att han i somras tecknade ett tvåårsavtal med engelska Bradford i League 1.

Bradford ligger för närvarande på nedflyttningsplats, och riskerar därmed att trilla ned till engelska fjärdedivisionen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS