Uppgifter: Här är Salomonssons nya klubb

I förra veckan stod det klart att Emil Salomonsson lämnar IFK Göteborg. Nu fortsätter karriären i japanska Sanfrecce Hiroshima, uppger sajten Fotbolltransfers. Men enligt 29-åringens representanter är inget påskrivet.

ANNONS
|

Efter åtta långa säsonger stod det slutligen klart: det blev ingen fortsättning i Blåvitt för Emil Salomonsson. I ett avskedsbrev på IFK Göteborgs hemsida skrev 29-åringen bland annat följande:

"Det har varit en obeskrivlig ära att få dra på mig den blå-vitrandiga tröjan. En tröja som besitter så mycket historik och kärlek."

Nu uppger sajten Fotbolltransfers att Salomonsson nya klubbadress är klar – och att det blir en flytt till andra sidan jorden för kantspringaren.

"Inget är klart"

Enligt sajten är Salomonsson nämligen klar för japanska Sanfrecce Hiroshima, och kontraktet ska vara skrivet på två år.

När GP når Salomonssons representanter under torsdagseftermiddagen avvisar de uppgifterna.

ANNONS

– Det stämmer inte. Inget är klart. I övrigt har jag inga kommenterar, säger Salomonssons rådgivare Carl Fhager till GP.

Hiroshima kom två i Japans högsta division i år, vilket innebär att laget kommande säsong kan kvala in till Asiens motsvarighet till Champions League: AFC Champions League.

GP har sökt Emil Salomonsson för en kommentar.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS