Bärkroth i IFK Göteborg
Bärkroth i IFK Göteborg Bild: DANIEL STILLER

Uppgifter: Bärkroth till Djurgården

Den förre blåvitt-spelaren Niklas Bärkroth rapporterades vara på väg tillbaka till IFK Göteborg. Men nu rapporterar Expressen att Bärkroth istället är nära en övergång till Djurgården.

ANNONS
|

I helgen rapporterades det om att IFK Göteborg var intresserade av att värva Niklas Bärkroth. Enligt Sportbladet hade förhandlingar inletts mellan Mats Gren och Bärkroths nuvarande klubb Lech Poznan.

Sent igår kväll kom nya uppgifter kring den förre blåvitt-anfallaren. Enligt uppgifter till Sportexpressen är istället Djurgården närmast att lägga beslag på anfallaren. Affären är inte klar utan det återstår fortfarande mycket jobb men parterna räknar med att göra klart affären inom de närmsta dagarna.

Hösten 2007 debuterade Niklas Bärkroth i IFK Göteborg hemma mot Brommapojkarna. Som femtonåring blev han då historisk som allsvenskans yngsta spelare i historien.

ANNONS

LÄS MER:Poya inte förvånad: "Brukar inte sticka ut hakan så"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS