Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/6

Uppgift: Zlatan missar resten av säsongen

Zlatan Ibrahimovic kan gå miste om sin drömfinal på Friends arena om drygt en månad efter den befarade knäskadan. Enligt brittiska Sky Sports är skadan så pass illa att Zlatan missar resten av säsongen.

Olyckan var framme i den 93:e minuten för Zlatan Ibrahimovic som grimaserade illa och tog sig för höger knä innan han leddes av planen. Ibrahimovic fick vård bredvid planen efter skadan, och linkade sedan i väg in i spelartunneln.

– Jag vill vänta och se, och vara optimistisk, men det är jag inte, sade tränaren José Mourinho efter matchen.

Till BT Sport sade tränaren att han inte trodde att skadorna var lindriga.

– Jag föredrar att vänta till alla tester är gjorda, och sedan kommentera. Men nyheterna är tämligen negativa.

Enligt uppgifter till brittiska Sky Sports ska säsongen vara över för svensken och enligt den italienska journalisten Gianluca Di Marzio ska han flygas till USA för operation.

Zlatan ser därmed ut att missa jakten på en Champions League-plats i Premier League men kanske värst den missade fortsättningen i Europa League.

Finalen spelas nämligen på Friends arena i Stockholm den 24 maj.

Manchester Uniteds pressavdelning säger att ett närmare besked om svenskens skada kommer först på söndag inför matchen mot Burnely, enligt Aftonbladet.

Även United-backen Marco Rojas ådrog sig en knäskada under matchen. Inte heller för honom såg det särskilt ljust ut, enligt Mourinho.

Mest läst