Flera spelare i Newcastle har testat positivt för corona. Arkivbild.
Flera spelare i Newcastle har testat positivt för corona. Arkivbild. Bild: Peter Powell/AP/TT

Tvingas flytta första PL-matchen efter smitta

ANNONS

Flera spelare och personal i Premier League-klubben Newcastle har testat positivt för corona. Därför skjuts matchen mot Aston Villa, som skulle ha spelats på fredag, upp.

Det är första matchen i Premier League att skjutas upp på grund av corona sedan ligan återstartade i juni. Aston Villa skriver i ett uttalande att de står bakom beslutet.

Redan under söndagen konstaterades positiva fall i klubben och man har stängt ner sin träningsanläggning för att minska spridningen av viruset.

"Flera spelare och personer i personalen har nu satt sig i karantän i hemmet efter att ha testat positivt de senaste dagarna." skriver klubben i ett uttalande.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS