Tv-profilen Patrik Westbergs dråpliga skada – fastnade i skåp

C more-kommentatorn Patrik Westberg skulle fixa med ett skåp. Det slutade på akuten med sju stygn.
– Man är som en femåring när man ser att det blir mycket blod, säger profilen till Sportbladet.

ANNONS
|

Patrik Westberg kommenterar flitigt på C more men på måndagen var han hemma och skulle fixa med ett skåp. Det gick inte som planerat.

– När jag drog ut handen är det som en krok där och då fastnade ringfingertoppen. När jag drog ut så... fy fasen, då gjorde det ont. Sedan är man som en femåring när man ser att det blir mycket blod, säger Westberg till Sportbladet.

Det blev en tur till akuten för 54-åringen från Alingsås.

– De fick plats med sju stygn på den lilla fingertoppen. Så får vi se om jag lär mig att ta det lite lugnare, men det är jag inte säker på, säger Westberg, som delar med sig av skadan och akut-besöket på sin Instagram-story.

ANNONS

Jobbar som vanligt

Han berättar att nerver och senor klarat sig och det blir ingen längre vila från jobbet.

– Det klarar jag! Hade jag varit där i skåpet och nosat med ansiktet kanske... Men det är ingen fara och det verkar som att jag har haft tur. Jag har förstått att man har många små nerver som är viktiga i fingrarna, säger han på frågan om han kommer jobba på som vanligt efter skadan.

Bild: Instagram

LÄS MER:Idrottsprofilerna svarar – kollar du på fotbolls-VM i Qatar?

LÄS MER:Profilerna berättar: Här är bästa restaurangen i Göteborg

LÄS MER:Följ med in bakom kulisserna när publiken var tillbaka i Scandinavium igen

LÄS MER:Matchen som ingen fick se – följ med bakom kulisserna

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS