Trion får stanna hemma – när Blåvitt åker till Spanien

Under onsdagen sättes sig spelarna i Blåvitt på flyget till träningslägret i Spanien. Tre spelare saknas då i truppen. – Vi söker andra lösningar, säger sportchefen Mats Gren.

ANNONS
|

Patrik Karlsson-Lagemyr kommer rehabträna på hemmaplan på egen hand medan hans lagkamrater åker till Spanien.

Abdul Razak, Prosper Kasim och Lawson Sabah är dock alla i skick för att kunna träna och spela matcher. Trion saknas dock i truppen till träningslägret.

– Det är ett beslut som vi har tagit att ingen av dem följer med på lägret. Vi söker i samförstånd med dem andra lösningar för framtiden, säger Mats Gren till GP.

Under träningslägret i spanska Murcia är det en träning per dag som gäller för spelarna i Blåvitt som dessutom har två matcher inplanerade, en mot Odense på lördag och sedan även 1860 München som spelas nästa fredag.

ANNONS

Truppen som åker till Spanien

Pontus Dahlberg, Erik Dahlin, Tom Amos, August Erlingmark, Billy Nordström, Erik Gunnarsson, Adil Titi, Elias Omarsson, Jake Weisbrod, Andreas Öhman, Emil Salomonsson, Sebastian Ohlsson, André Calisir, Tobias Hysén, Sebastian Eriksson, Amin Affane, David Boo Wiklander, Vajebah Sakor, Victor Wernersson, Carl Starfelt, Kristopher Da Graca, Edvin Dahlqvist och Axel Gunnarsson.

ANNONS