Ola Lindgren och hans Kristianstad fick nöja sig med oavgjort i Champions League. Arkivbild.

Tappade segern i slutsekunderna

|

Kristianstad ledde hemma mot slovenska Celje i handbollens Champions League med blott tre sekunder kvar att spela. Då bröt sig gästernas Blaz Janc igenom, satte 29–29 och såg till att matchen slutade oavgjort.

- En poäng mot Celje, någonstans får vi vara nöjda med det, säger Kristianstads tränare Ola Lindgren till Viasat enligt Kristianstadsbladet.

Kristianstad inledde matchen klart bäst och ledde ett tag med 10–5. I paus stod det 14–11 till det svenska mästarlaget, men i andra halvlek vaknade slovenerna och gick både ikapp och förbi.

Då tog Lindgren time out två gånger.

Kristianstad kom tillbaka och gick upp i 24–23-ledning. Efter det följdes lagen åt målmässigt, hela vägen fram till slutsignalen.

I tabellen i grupp B står Kristianstad på tre poäng, lika många som Celje. Polska storlaget Kielce toppar med åtta poäng.