Jessica Karlsson fortsätter spela bra på Europatouren. Arkivbild.
Jessica Karlsson fortsätter spela bra på Europatouren. Arkivbild. Bild: Göran Söderqvist/TT

Svensk dubbelledning på Europatouren

Tredje rundan av Amundi German Masters, som är en del av Europatouren, har spelats klart – och Jessica Karlsson leder fortfarande. Även Linn Grant och Maja Stark är med i toppstriden.

ANNONS

Karlsson fina spel på Europatouren fortsätter. Tredje rundan avslutade hon på 71 slag. Hon leder med ett slag inför sista rundan.

"Det var okej. Imorgon kommer jag att försöka slå varje slag så bra jag kan och fokusera på att vara fokuserad", säger Karlsson i ett pressmeddelande.

Grunden till Karlssons ledning lades i torsdags då hon gick runt på endast 63 slag, klart bäst av samtliga spelare.

Karlssons bästa placering på Europatouren är en delad femteplats.

På andra plats inför sista rundan hittas svenska Maja Stark.

"Jag spelar alltid för att vinna, och efter att ha sett min runda i dag så gjorde jag ett par dumma misstag. Så jag tror att jag har en runda med färre slag i mig", säger hon.

ANNONS

Linn Grant ligger på delad femteplats, fem slag efter Karlsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS