Stokes målvakt Shay Given släpper in det första av fyra mål mot Crystal Palace. James Tomkins satte 1–0.

Stokes kris djupnar

|

Det har bara gått fem omgångar men nog går det redan nu att sätta krisstämpel på Stoke i Premier League-fotbollen.

På söndagen blev det 1–4 borta mot Crystal Palace vilket innebär att jumbon står kvar på en poäng och att målskillnaden förvärrades till 3–14. Stoke spelade oavgjort borta mot Middlesbrough i premiären men är nu uppe i fyra raka förluster – den längsta ligasviten sedan februari 2012.

Southampton tog med sig självförtroende från veckans storseger mot Sparta Prag i Europa League, 3–0, och vann för första gången i ligan den här säsongen – 1–0 hemma mot Swansea. Nye tränaren Claude Puel satte i början av andra halvlek in Charlie Austin i stället för Shane Long. Det betalade sig. Efter tio minuter på planen gjorde Austin segermålet.

Tottenham besegrade Sunderland med 1–0. Harry Kane gjorde målet i den 59:e minuten.