Se när Torbjörn Nilsson blåser Hysén

2015 skrapade Glenn Hysén fram 50 000 på triss. Nu var det alltså dags igen för storvinst. Postkodlotteriet var i måndags i Göteborg för att dela ut checkar till alla vinnare, och de tog hjälp av vännen tillika fotbollslegenden Torbjörn Nilsson för att ge Glenn Hysén en upplevelse att minnas.

ANNONS
|

– Torbjörn har ruvat på detta i 30 år, sedan jag blåste honom under en tv-intervju på 80-talet. Jag var verkligen helt borta, säger Glenn Hysén.

Glenn Hysén gick till ett hotell centralt beläget i Göteborg i tron om att han skulle göra en intervju med en journalist. Journalisten var Postkodlotteriets egna Putte Nelsson, men det visste inte Glenn Hysén. Med under intervjun var också en ljudtekniker, en ovanligt klantig sådan.

– Han petade mig med mikrofonen i huvudet minst tio gånger. "Jävla idiot" tänkte jag bara, säger Glenn Hysén.

Ljudteknikern var i själva verket Torbjörn Nilsson, förklädd i lösskägg och peruk.

ANNONS

– Jag såg inte att det var han. Men han stod och småfnissade hela tiden. Det var skitroligt. Jag stod och garvade i en halvtimme efteråt.

Därefter tog Putte Nelsson fram ett guldkuvert, där Glenn Hysén drog fram två checkar á 100 000 kronor.

– Jag var i chocktillstånd. Driver de med mig två gånger, tänkte jag.

Hur kan du ha sån tur, att vinna två gånger?

– Jag fattar ingenting. Jävla bonntur.

Igår kväll blev det firande på hotellet, där "intervjun" skedde, hemma i Göteborg. Pengarna ska nu delas ut till barnen och möjligtvis användas till att resa.

– Ungarna ska ju få en liten skrapa också, säger Glenn Hysén.

ANNONS