Scottie Scheffler greps av polis

​Scottie Scheffler, just nu världens bästa golfspelare, greps av polis. På sociala medier spreds klipp där världsettan fördes iväg i handbojor.
– Just nu åker han till häktet och det finns inget ni kan göra åt saken, säger en polis i ett klipp som ESPN:s reporter har delat.

ANNONS
|

Allt ska grunda sig i en tragisk olycka där en person hade omkommit efter att han hade blivit påkörd av en buss i närheten av Valhalla Golf Club i amerikanska Louisville, Kentucky.

Efter olyckan ska Scottie Scheffler, just nu världens bästa golfare, ha missförstått situationen och inte följt polisens instruktioner. I stället körde han förbi polisen, för att sen stanna bilen vid entrén.

Polisen uppmanade då Scheffler att kliva ut ur bilen och började dra i hans arm när han bara sänkte ner rutan, det rapporterar Sky News.

Till slut ska polisen lyckats öppna dörren från insidan och sen slitit ut Scheffler, tryckt upp honom mot bilen och försatt honom i handbojor.

ANNONS

Flera journalister var på plats när Scottie Scheffler sen fördes iväg av polisen, en av dem var ESPN:s Jeff Darlington. I ett klipp som han har lagt upp på X ser man hur världsettan går iväg med polisen – som uppmanar alla att hålla avstånd.

– Just nu åker han till häktet och det finns inget ni kan göra åt saken, säger en av poliserna i klippet.

Senare under fredagen rapporterade ESPN att Scheffler hade släppts av polis och var på väg tillbaka till golftävlingen, som blev uppskjuten på grund av dödsolyckan. Kanalen rapporterar att han är misstänkt för vårdslöshet i trafik, att han inte stannade för polisens tecken och våld mot tjänsteman.

ANNONS