Mohamed Salah förlänger med Liverpool. Arkivbild.
Mohamed Salah förlänger med Liverpool. Arkivbild. Bild: Petr David Josek/AP/TT

Salah stannar i Liverpool – skriver treårskontrakt

Fotbollsstjärnan Mohamed Salah stannar i Liverpool. Ett nytt kontrakt är skrivet till 2025, bekräftar klubben på sin webbplats.

ANNONS

"Det känns toppen och jag ser fram emot att vinna troféer med den här klubben. Det är en glädjens dag för alla", säger Salah.

Egyptiern, som fyller 31 om en dryg vecka, hade ett år kvar på sitt tidigare kontrakt och har ryktats bort redan i sommar.

Hans radarpartner, Sadio Mané, lämnade för Bayern München tidigare under transferfönstret. Även Manés kontrakt skulle gått ut nästa sommar och det har spekulerats i att klubben behövde sälja en av de två stjärnorna för att inte riskera att bägge lämnade samtidigt som bosman.

Salah har gjort 156 mål för Liverpool på 254 matcher. 23 av dessa mål gjorde han förra säsongen, vilket gjorde att han tillsammans med Tottenhams Son Heung-Min vann skytteligan i Premier League.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS