Sakor lämnar Blåvitt – klar för grekisk klubb

Vajebah Sakor, 22, lämnar IFK Göteborg. Mittfältaren är på plats i Grekland och blir klar för OFI Kreta under dagen, enligt uppgifter till GP.

ANNONS
|

Han lånades in av den italienska storklubben Juventus under säsongen 2017. Efter det lånet var över valde IFK Göteborg att köpa loss Vajebah Sakor och skrev då ett treårskontrakt med mittfältaren.

– En mittfältare med stor utvecklingspotential. Klart vi är oerhört nöjda med den här lösningen, sa dåvarande sportchefen Mats Gren till klubbens hemsida.

LÄS MER: Förre lagkaptenen tränar med Blåvitt – öppnar för återkomst

Under förra säsongen blev det 23 allsvenska matcher, 17 från start för 22-åringen som fick ganska stort förtroende under Poya Asbaghis ledning – trots skadeproblem.

Men några fler matcher blir det inte i den blåvita tröjan för Sakor. Mittfältaren har jagats av den grekiska klubben OFI Kreta under en längre tid. När GP nyligen pratade med Sakor var han tystlåten.

ANNONS

– Inga kommentarer. Jag är 100 procent Blåvitt-spelare.

Men enligt uppgifter till GP är han nu på plats i Grekland och kommer att bli klar inom kort för den grekiska klubben.

– Jag kommenterar inte spelare in eller ut, säger klubbdirektören Max Markusson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS