Rond två mellan Rönnberg och Andersson

Ordkriget fortsätter mellan Roger Rönnberg och Peter Andersson. I rond två hettade det till inför öppen publik.
– Roger är duktig på att sätta press på domarna, säger Peter Andersson.

ANNONS
|

Det började redan inför första kvartsfinaldrabbningen mellan Frölunda och Malmö. Redan då var ordkriget igång mellan Roger Rönnberg och hans tränarkollega, Peter Andersson i Malmö.

– Frölunda utmålar sig själva som störst, bäst och vackrast, sa Andersson till Sydsvenskan.

Repliken från Roger Rönnberg lät sig inte väntas på.

– Han kan googla på skillnaden mellan att måla upp en vision och vad verkligheten är. Vi vill vara störst, bäst och vackrast men det är skillnad på att vara det och att tro att man är det.

LÄS MER: Rönnberg: "Vi är långtifrån att ens kunna säga att vi är bäst i Göteborg"

ANNONS

"Det är lite typiskt Frölunda"

Under presskonferensen efter den andra kvartsfinalen där Frölunda kvitterade till 1–1 i matcher var de båda tränarna i luven på varandra – igen.

– Roger är duktig på att sätta press på domarna i periodpausen och han gjorde det i dag också. Och det lyckas han bra med, säger Andersson.

Roger Rönnberg:

– Sätter press? Jag vet inte. En sådan kille som (domaren) Sören Persson – han har dömt så länge i den här ligan så sätter man press på honom brukar han vända andra sidan till och man har honom mot sig. Sätta press på honom går inte.

Andersson igen:

– Jag tror att det är lite typiskt Frölunda, på ett kanske smart sätt. De har erfarna spelare och erfarna coacher. De vet var gränserna går och de ligger väldigt nära gränsen och hittar de där marginalerna, säger Malmötränaren.

– Jag köper inte riktigt det, säger Roger Rönnberg.

ANNONS