Ronaldo i TV-serie – tillsammans med Hollywoodikonen

Cristiano Ronaldo ger sig nu in i skådisvärlden. Fotbollsstjärnan ska medverka i en turkisk TV-serie tillsammans med Angelina Jolie, uppger Turkish Football.

ANNONS
|

Real Madrid-stjärnan har inte hymlat med sin ambition att bli skådis. – Jag skulle vilja umgås med bra skådespelare eftersom det är det enkla sättet att lära sig. Det är ett område som jag inte är bra på eftersom det har ingenting att göra med fotboll, sa han till Sacoor Brothers. – Det är inte mitt mål just nu men jag har haft flera chanser att testa på. Jag stänger inga dörrar eftersom det är något jag gillar. LÄS ÄVEN: Idrottsprofilerna som blev stjärnor i Hollywood

Nu ser debuten ut att bli av när han ska medverka i en TV-serie i Turkiet tillsammans med Hollywood-stjärnan Angelina Jolie. TV-serigen, Hayat Koprusu, kommer att visas i Turkiet, Mellanöstern och Latinamerika. Filmandet ska börja i april och kommer att utspela sig i Turkiet nära gränsen till Syrien och kommer att handla om en syrisk familj som flyr kriget. – Vi kommer att börja filma under första veckan av april, bekräftar regissören Eyup Dirlik för Turkish Football.

ANNONS
ANNONS