Edinson Cavani räddade en poäng till Paris Saint Germain mot Marseille när han satte en frispark på tilläggstid.

PSG när förlust mot Marseille

|

Neymar utvisad och nära första förlusten. Paris Saint Germains besök i Marseille på söndagskvällen gick inte riktigt som de tänkt sig. Hemmalaget tog ledningen genom Luiz Gustavo men Neymar kvitterade före paus. I andra halvlek gav Florian Thauvin Marseille ledningen med tolv minuter kvar och med tre minuter kvar av ordinarie tid fick Neymar sitt andra gula kort på bara två minuter och blev utvisad.

Men PSG kom ändå tillbaka. Med en underbar frispark på tilläggstid som gick ribba in och innebar 2–2 räddade Edison Cavani PSG:s förlustfria svit.

Parisarna toppar nu ligan på 26 poäng efter tio omgångar, fyra före Monaco. Marseille är femma på 18 poäng.