Pixbo förlänger med centern

Pixbo har knappt hunnit starta upp sin säsong. Trots det förlänger man redan kontraktet med Adam Persson över de två stundande säsongerna.
– Jag trivs väldigt bra i Göteborg, säger han.

ANNONS
|

Under 2016 valde Adam Persson att gå till Pixbo efter ett par säsonger i Granlo. Nu förlänger han sitt kontrakt över säsongen 2020/21.

– Jag trivs väldigt bra i Göteborg och i Pixbo Wallenstam och känner förtroende hos tränarna. Under hösten har jag börjat studera också, kombinationen innebandyn och studier känns superbra, säger Persson.

Centern som värvades till Pixbo som back är nu inne på sin femte säsong i SSL.

– Under ungdomsåren var jag alltid back, men jag spelade en del forward och center i Granlo. Jag är väl hygglig på få tillslag och mindre ytor så omställningen gick relativt snabbt och smärtfritt. Det var nog bra att Jonas (Eliasson, huvudtränare i Pixbo Wallenstam, red. anm) tyckte att jag var för dålig som back då jag varken är raketsnabb eller bamsestark. Nu kanske jag har turen att få pilla in någon boll ibland vilket är kul. Jag ser mig själv mer som center idag.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS