Personligt rekord av Kramer i säsongsdebuten

Inomhussäsongen kunde inte ha börjat mycket bättre för Andreas Kramer. På den för honom ovanliga distansen 400 meter slog han till med ett personligt rekord med tiden 47.75 i årets första tävling.

ANNONS

Loppet gick i norska Ulsteinvik och var en tävling med motstånd av högsta kaliber. Sävedalslöparen Andreas Kramer slutade fyra bakom bland annat norske stjärnskottet Karsten Warholm och den tripple världsmästaren Pavel Maslak. Tiden 47.75 var fyra tiondelar bättre än Kramers tidigare personliga rekord på distansen.

Nästa helg tävlar Andreas Kramer för första gången på "sin" distans 800 meter. Höjdpunkten på årets inomhussäsong är EM i Glasgow som drar i gång i början på mars.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS