Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Olsen om storklubbarnas jakt - lägger locket på

Robin Olsen, 28, jagas av flera storklubbar i Europa. Men målvakten är inte särskilt sugen på att prata om sin framtid. - Jag får vara tråkig där, säger han.

Tidigare i veckan dök det upp uppgifter i England hos The Guardian att Liverpool är ute efter den svenske landslagsmålvakten. Enligt tidningen är Robin Olsen klubbens val om de misslyckas med att värva antingen Jan Oblak från Atletico Madrid eller Alisson från Roma.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

LÄS MER: "Det finns inga hemligheter kring det svenska landslaget"

Samtidigt kom uppgifter i Gazetta dello Sport att Roma är intresserade av att knyta till sig Robin Olsen om man blir av med Alisson.

FC Köpenhamns tränare, Ståle Solbakken, har varit tydlig tidigare med att klubbens plan är att sälja Olsen i sommar då målvakten vill bort.

LÄS MER: Svenska VM-händelserna vi aldrig glömmer – minns du?

Under torsdagen mötte Olsen media i Gelendzhik efter ännu en träning i strålande solsken. Målvakten var då inte särskilt sugen att prata om eventuella klubbadresser.

- Jag har inga kommentarer på det ... jag får vara tråkig där och det är några dagar kvar till match och den största matchen i min karriär. Så det är det jag har fokus på, säger han. 

LÄS MER: Landslagsikonerna tror på Sverige i VM: "Vi går vidare"

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.