Glädjen på Norwichs hemmaplan Carrow Road visste inga gränser när Manchester City besegrades med 3–2. Bild: Joe Giddens/AP/TT

Norwichs jätteskräll – slog Manchester City

Teemu Pukki och Norwich fortsätter att göra avtryck i Premier League. Hemma mot Manchester City bjöd nykomlingen på en ordentlig skräll – och vann med 3–2.

Planenliga segrar för Liverpool, Manchester United, Chelsea och Tottenham.

Men Premier League-lördagen skulle till slut bjuda på en riktig pangskräll. Detta när Norwich senare på kvällen sänkte Manchester Citys miljardbygge på Carrow Road.

Det gröngula hemmalaget gjorde både 1–0 och 2–0 inom loppet av tio minuter i den första halvleken. Först nickade Kenny McLean bollen snyggt i nät direkt på hörna och strax därpå var det dags igen. Detta när succéfinländaren Teemu Pukki i en snabb omställning passade fram bollen till Todd Cantwell – som å sin sida enkelt kunde skicka in den i det öppna målet.

Manchester City svarade med att reducera till 2–1 via ett nickmål från Sergio Agüero strax före halvtidspausen – men ett oförklarligt försvarsmisstag från Nicolás Otamendi såg i den andra halvleken till att Norwich återtog sitt tvåmålsövertag.

Argentinaren överraskades totalt i den 50:e minuten när hemmalagets Emiliano Buendía stressade honom bakifrån och snodde åt sig bollen i offensivt straffområde. Buendía passade sedan osjälviskt fram till Pukki som inte kunde göra annat än att raka in 3–1 bakom målvakten Ederson Moraes.

City fick in en till reducering efter ett rappt skott av Rodri Hernández i matchens slutminuter – men närmare än så kom inte den regerande mästaren.

Matchen slutade 3–2 till Norwich – ett resultat som även lär glädja serieledande Liverpool som tack vare skrällen rycker åt sig en fempoängsledning i Premier League efter bara fem omgångar.