MMA-fajtern dömd till livstids fängelse

ANNONS
|

I augusti 2014 överföll MMA-fajtern War Marchine, som tidigare hette Jonathan Koppenhaver,sin ex-flickvän Christine Mackinday i hennes hem i Las Vegas. Koppenhaver ertappade Mackinday med en annan man och tappade fattningen fullständigt och våldförde sig både på mannen och Mackinday.

Ex-flickvännen om händelsen:

”Han tvingade mig att klä av mig och duscha framför honom, sedan släpade han ut mig och slog mig i ansiktet. Jag minns inte hur många gånger jag blev träffad, jag vet bara om skadorna”, berättar Mackinday.

Snart tre år efter attacken har nu War Machine fått sin dom, rapporterar flera amerikanska medier. Redan i mars stod det klart att han förklarades skyldig på 29 punkter, däribland grov misshandel och sexuella övergrepp. Under måndagen fick han ta emot sitt straff: livstids fängelsemed möjlighet till villkorlig frigivning efter 36 år.

ANNONS

"Vet att han kommer döda mig"

Christine Mackinday säger att hon trots fängelsedomen inte kommer känna sig säker efter det som har hänt.

–Jag vet inte om jag kommer kunna leva fullt ut om tolv år eller om trettio år, och det vet inte ni heller. Men jag vet att den dagen hankommer ut, så kommer han att döda mig, skahon ha sagt i rätten enligt New York Post.

War Machine själv uttalade stor ånger över attacken.

– Inte en dag passerar utan att jag ångrar allt jag gjort. Jag var en väldigt, väldigt förvirrad och tom människa den dagen.

ANNONS