Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær. Arkivbild.
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær. Arkivbild. Bild: Kacper PempelAP/TT

Misstänkta covid-fall i United – stoppar match

ANNONS

Machester United har ställt in sin träningsmatch borta mot Preston på lördag efter att "ett litet antal" misstänkt positiva covid-19-fall upptäckts i laget.

United spelade 2–2 mot Brentford under onsdagen, efter bland annat ett mål av svenske Anthony Elanga, och under torsdagens rutintestning av spelarna upptäcktes de aktuella fallen.

"Detta har lett till att dessa personer har isolerat sig, i väntan på ytterligare test", skriver Premier League-klubben på sin webbplats.

Klubben skriver vidare att man beklagar det inträffade gentemot såväl Preston som supportrarna som tänkt se matchen på plats.

"Just nu förväntar vi oss inga ytterligare störningar gällande våra kommande matcher, men vi kommer att fortsätta att följa Premier Leagues regelverk kring detta".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS