PSG:s stjärna Kylian Mbappé nätade i sin första match för säsongen.
PSG:s stjärna Kylian Mbappé nätade i sin första match för säsongen. Bild: Francois Mori/AP/TT

Mbappé tillbaka när PSG krossade Montpellier

Paris Saint Germain slog Montpellier med 5–2 hemma på lördagskvällen efter att Kylian Mbappé gjort mål i sin första match för säsongen.

Den 23-åringa stjärnan inledde matchen skakigt och missade en straff i 23:e minuten. Neymar lyckades dock bättre och satte sin straff i första halvlekens slutskede, vilket i kombination med ett tidigare självmål innebar att hemmalaget gick till pausvila med en 2-0-ledning.

Brasilianaren ökade sedan på till 3-0 tidigt i andra innan gästerna lyckades reducera via Wahib Khazri. Därefter satte Mbappé – som missade första matchen på grund av en skada – säsongens premiärmål när knappt 70 minuter hade spelats och nyförvärvet Renato Sanches fixade 5–1 strax före fulltid.

Försvararen Enzo Tchato snyggade till slutresultatet för Montpellier en aning när han avslutade målskyttet i den 91:a minuten.