Max utdelning för Wahlgren

|

Han gjorde tre av lagets mål – i viktiga lägen dessutom.

Det första kom efter 17, 5 minuter och innebar kvittering till 1-1, ett resultat som stod sig perioden ut.

I den andra chocköppnade hemmalaget Höllviken och tog ledningen efter nio sekunder.

Det blev inte bättre för Mölnlyckelaget av att Höllviken dessutom utökade till 3-1 dryga minuten senare.

Max visade vägen

Men en gång skulle Max Wahlgren visa vägen.

Han reducerade efter 12, 5 minuter och minuten senare kvitterade Philip Bringestedt, 3-3. Knapt fyra minuter från periodsignalen slog Charlie Sköld till och Pixbo hade plötslig ledningen med 4-3.

Höllviken repriserade dock periodinledningen och drog till med kvittering till 4-4 efter en halv minut igen.

Pixbo tog över

Kort efter var det dags för Max Wahlgren att åter presentera sig, hans tredje mål i matchen.

Skönt att få inleda med några mål, säger Max som på GP:s undran förklarar att han bruka snitta runt 1,5 mål per match på ett ungefär.

Efter det målet kom Höllviken inte in i handlingen igen.

- Där tog vi över matchen, säger Max Wahlgren.

Två tuffa möten väntar

Tillställningen punkterades av att Johan Borgström gjorde 6-4 till Pixbo, något som späddes på till 7-4 av veteranen Daniel Calebsson.

- Härligt med full pott i premiären, inte minst med tanke på att två riktigt tuffa matcher väntar, Mullsjö hemma på onsdag och Växjö borta till helgen, säger Max Wahlgren.