Matchhjälten: "Vi var inte där"

ANNONS
|

Trots att SHL-återkomsten slutade med två mål från hans klubba var amerikanen inte nöjd med premiären. Varken för egen eller för lagets del.

–Det är fint att göra mål men generellt är jag inte glad att vi bara får två poäng med oss.Vi skulle fått med oss tre. Vi spelade bra första tio minuterna men efter det var vi inte där. Det är en besvikelse. Vi var inte där. Det skulle ha käntsbättre med tre poäng, säger han.

Tar med sig slutet

Efter, liksom hela Frölunda, haft en svag andra period växlade Lasch upp mot slutet. Hans 2-1-mål var en studie i målskyttsteknik, där han drev med pucken tills läget uppdagades. Hans avgörade 3-2 var sniperskjutning av högsta rang.

ANNONS

– Jag kände mig bättre ju längre matchen led. Första två perioderna var inte så bra. I tredje perioden fick jag igång mina ben och lyckades komma ifrån deras försvar och skjuta. Om jag ska ta med något positivt så är det att jag blev bättre ju längre matchen led, säger han.

Lasch första mål fick jublet att stiga till ohälsosamma decibelnivåer.

– Jag såg läget så jag tänkte att jag kan göra mål därifrån. Det funkade. Det kändes bra. Jag kan göra mål därifrån, det är mitt spel, säger han.

ANNONS