Jimmy Durmaz i mitten och Ola Toivonen till höger hade inte lika kul när deras Toulouse spelade 0–0 mot St Etienne. Arkivbild.

Mållöst för Toulouse-svenskar

|

Ola Toivonen blev utbytt i 59:e minuten. Jimmy Durmaz inbytt en kvart senare. Men oavsett vem som var inne för Toulouse så blev det inte något mål. För bortamatchen mot St Etienne slutade 0–0.

För Paris Saint-Germain kom säsongens första ligaförlust borta mot Monaco. En riktigt tung sådan efter både en straff och ett självmål. Joao Moutinho satte 1–0 till Monaco innan Fabinho utökade ledningen från elvameterspunkten till 2–0. Edinson Cavani gav PSG ett litet hopp i den 63:e minuten, men Serge Aurier såg till att punktera matchen när han blockerade ett skott – rakt in i eget mål.

I Bordeaux satte Diego Rolan matchens enda mål när hemmalaget slog Nantes.