Lundqvist efter bråket: "Bara bra saker att säga om honom"

New York Rangers-ägaren James Dolan och basketlegendaren Charles Oakleys bråk blev slutade med att säkerhetsvakter fick gripa in. Nu går Henrik Lundqvist ut och stöttar Dolan. – Jag har bara bra saker att säga om honom, säger Lundqvist till TMZ.

ANNONS
|

Det var för ett par veckor sedan när New York Knicks tog emot Los Angeles Clippers som Knicks-legendaren Charles Oakley hamnade i bråk. Ett bråk som slutade med att han blev utkastad från Madison Square Garden efter att flera säkerhetsvakter fått ingripa.

Enligt New York Daily News ska bråket ha uppstått efter fyra minuter av matchen efter att Oakley börjat tjafsa med James Dolan.

– Jag sa ingenting till honom. Jag svär på min mor. De kom bara över och ville veta varför jag satt där. Jag hade köpt biljett. Jag undrade varför de stirrade på mig. Sen sa de åt mig att lämna arenan. Och jag sa att jag inte skulle göra det, sa Oakley då.

ANNONS

LÄS ÄVEN: GP hos "Henke" i New York

Efter bråket ska Oakley hävdat att Dolan varit rasistisk i sina uttalanden mot honom. James Dolan äger inte bara New York Knicks utan äger även New York Rangers. En som ställer sig på Dolans sida är Henrik Lundqvist.

– Han har varit vår bäste ägare sedan jag kom hit för tolv år sedan. Jag har bara bra saker att säga om honom, säger Lundqvist till TMZ.

ANNONS