Hampus Larsson i Linköpings tröja. Arkivbild.
Hampus Larsson i Linköpings tröja. Arkivbild. Bild: Stefan Jerrevång/TT

LHC-back avslutar karriären – 26 år gammal

ANNONS

Linköpings 26-årige back Hampus Larsson avslutar hockeykarriären. Larsson ådrog sig en nackskada under förra säsongen och det är den som stoppar honom från fortsatt spel i SHL-rinkarna.

"Jag har hela tiden försökt vara positiv och känt att jag vill spela hockey, men till slut kommer tankar och fakta ikapp en och man inser att det är dags att göra något annat här i livet. Det är ett väldigt tufft beslut och det har varit många jobbiga timmar och minuter", säger han till LHC:s hemsida.

Larsson var som lagkapten med och förde upp Timrå till SHL, där han också spelade en säsong med medelpadingarna innan han lämnade för Linköping 2019. Totalt blev det 115 matcher i högsta serien.

ANNONS

Nu blir Larsson kvar i LHC, som assisterande tränare i klubbens J18-lag.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS