Malmö FF har tre raka utan seger i allsvenskan och mot Djurgården kom säsongens första förlust.

Lewicki: "Vi är inte tillräckligt bra"

Det var en smäll som tog. Djurgårdens 3–0 sved rejält och mittfältaren Oscar Lewicki var ärlig efter säsongens första förlust.

|

De två senaste årens svenska mästare tippades nyligen allmänt ha vad som krävs för att springa hem även årets allsvenska.

Just nu är det knappt styrfart mot Lennart Johanssons pokal.

Tino Kadeweres två mål och Dzenis Kozicas spik i MFF-kistan på tilläggstid var en påminnelse om att skador och sjukdomar får konsekvenser var de än gör besök.

Med flera ordinarie spelare borta av olika skäl var MFF inte i närheten av att ha vad som krävdes för att rå på Djurgården.

- Jag tycker att vi kan kontrollera det i perioder i första halvlek och kommer till lite lägen, men i andra saknades det kvalité.