Kraft tillbaka efter febern – smittade inte lagkamraten

Emil Krafth, 23, fick feber och missade två träningar. Efter det insjuknade även Victor Nilsson Lindelöf, 23. Smittad av Emil Krafth? – Absolut inte, svarar Krafth.

ANNONS
|

Högerbacken Emil Krafth fick ingen vidare start på VM-vistelsen i Ryssland då han ganska omgående åkte på feber och missade två träningar. Men nu är högerbacken tillbaka och redo igen.

– Jag hade lite lättare feber och det tog någon dag att få undan det. Första träningen var lite jobbig men annars har det känts bra. Jag hade inte ens hög feber men kände av det och så och då var det bara att dricka mycket och vila och så gick det över, säger han.

Ingen kul start på VM?

– Det var skittråkigt! Det är ju aldrig lägligt att bli sjuk speciellt inte nu när det är VM och det hade varit bättre att få det i klubblaget. Men det kom lite olägligt nu men det är lugnt.

ANNONS

LÄS MER: Jesper, 28, bor i landslagsstjärnans lägenhet – spana in lyan i Göteborg

Vad var du mest rädd för? Att smitta andra eller att inte bli frisk?

– Både och ... du vill ju inte vara sjuk utan du vill påverka på plan och vara frisk och inte smitta någon annan heller för den delen. Men jag har inte hängt med de andra spelarna och har försökt hålla mig undan.

LÄS MER: Experterna säger sitt – han ska starta bredvid Granqvist mot Tyskland

Smittade inte "VNL"

Victor Nilsson Lindelöf insjuknade hastigt även han och missade premiären mot Sydkorea. Smittad av Emil Krafth?

– Absolut inte! Jag var isolerad och var aldrig med laget under de dagar jag var sjuk och träffade knappt på de andra alls. Det kan ju hända att man blir sjuk ändå men det var bara oflax att både jag och "Vigge" blev sjuka, säger han.

Sett lagkamraterna överhuvudtaget under sjukdomen?

– Klart man går förbi någon gång men inte mer än så. De har frågat hur jag mår och så men annars är det inget speciellt.

Har du och Nilsson Lindelöf samma symptom?

– Jag har ingen aning. Jag har inte snackat med honom om det. Han har också varit isolerad på rummet för det mesta men han var pigg och tränade i dag så är han är helt återställd.

ANNONS
ANNONS