Alexander Isak, till höger, kan missa flera matcher. Arkivbild.
Alexander Isak, till höger, kan missa flera matcher. Arkivbild. Bild: Peter Dejong/AP/TT

Klubben bekräftar: Isak lårskadad

ANNONS

VM-kvalet mot Kosovo och Grekland kan vara i fara för Alexander Isak. Svenskens klubb Real Sociedad skriver på sin hemsida att det rör sig om en skada i vänster lår.

Enligt den baskiska lokaltidningen Diario Vasco kommer svensken att missa flera matcher framöver men klubben säger att man kommer att fatta beslut när man ser hur Isak svarar på behandling. 22-åringen har påbörjat rehabiliteringsträning.

Det var i Real Sociedads senaste match i La Liga som Alexander Isak utgick med vad som senare konstaterades vara en skada i baksida lår.

Tränaren Imanol Alguacil sade då att det inte är en allvarlig skada, men nu är det alltså oklart när den svenske anfallaren kan vara tillbaka.

ANNONS

Sverige möter Kosovo den 9 oktober och Grekland tre dagar senare, båda på Friends arena.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS