Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/11

Kallurs osannolika skada från TV-soffan: "Inte helt hundra"

Susanna Kallur har haft otur med skador under sin idrottskarriär. Nu har hon lyckats skada sig igen – den här gången från tv-soffan. ”Svimmar och faceplantar golvet”, skriver hon på Instagram.

Susanna Kallurs idrottskarriär avslutades nyligen av häckstjärnan själv. Ett beslut som hon tog efter många års kämpande med olika skador.
– Det känns skönt, lite vemodigt och sorgset. Härligt, spännande. Blandat, sa hon till SVT.
– Det är ganska många olika saker som har vägt in. Det har kommit smygande under vintern, till slut kändes det självklart att det är så jag ska göra. Jag älskar att träna och att tävla men om jag inte presterar de resultat jag vill göra. Då tror jag inte det kommer vara kul att fortsätta.

LÄS ÄVEN: Kallur om beskedet: "Jag kan nästan börja gråta"

Störst problem har hennes smalbensskada varit där.
Men Kallur har även gjort flertalet operationer under hennes långa karriär. Men även efter idrottskarriären fortsätter hon att skada sig – den här gången från TV-soffan.
”SKADORNA GÄCKAR MIG FORTFARANDE! Den här gången från TV-soffan. Låg och zappade, helt riskfritt tänker man ju, fastnar på nån sjukhus-serie och detaljerade bilder från en märgspiksoperation (samma som jag gjorde 2012 alltså), känner mig inte helt hundra, sätter mig upp med huvudet mellan knäna, svimmar och faceplantar golvet. PS. Mår bra idag, men har tydligen lite att bearbeta”, skriver Kallur på Instagram.

I bildspelet ovan kan du spana in flera andra idrottsstjärnor som skadat sig på minst sagt märkliga sätt.

Mest läst