Uppgifter: Söderlund på väg bort från Frölunda

Tim Söderlund kom till Frölunda i somras som en lovande forward från Skellefteå. Men säsongen har inte blivit vad varken han eller Frölunda hoppades på. Nu skriver Expressen att han är nära att lämna Göteborg och Frölunda.

ANNONS
|

Enligt tidningen ska hans tidigare klubb Skellefteå vara intresserat av att ta tillbaka den dribblingsfriske Söderlund norrut. Detta sedan varken spelaren själv eller Frölunda har fått ut max av samarbetet. 20-åringen står noterad för fem poäng på 26 matcher i årets SHL och har petats ur Frölundas matchtrupp till förmån för formstarke junioren Lucas Raymond de senaste matcherna.

Enligt Expressen kommer Söderlunds kontrakt, som gällde över den här säsongen, att brytas och spelaren ska sedan presenteras av Skellefteå inom kort.

LÄS MER:Tim Söderlund straffas efter huvudtacklingen

Frölundas coach Roger Rönnberg kommenterar uppgifterna med ett sms till GP.

"Jag kommenterar inte rykten", skriver han.

ANNONS

Frölunda spelar nästa match hemma mot Timrå den 5 januari.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS